marți, 21 ianuarie 2014

Buchete de mireasa

Pentru acea zi speciala din viata, orice femeie are nevoie de accesorii incredibile, iar un buchet de mireasa trebuie sa fie la inaltimea asteptarilor.  Buchet rotund, din flori curgatoare, albe sau vii colorate, buchetul de mireasa nu lipseste la un eveniment de asemenea proportii si trebuie sa fie pe masura evenimentului, a locatiei, a rochiei.

Fiecare buchet mireasa trebuie sa prezinte anumite caracteristici precum culoare, prospetime, senzualitate si miros irezistibil, care sa se afle intr-un echilibru perfect. Daca aceste cerinte sunt indeplinite aparitia miresei in rochia perfecta, in locatia ideala, va fi una memorabila pentru toti participantii la eveniment. 

Cele mai multe mirese prefera buchetul din flori albe, insa sunt si mirese care vor sa aduca putina culoare si veselie si aleg un buchet combinat sau chiar un buchet complet colorat.

Florile cele mai folosite pt buchetul de mireasa sunt trandafirii, insa nu trebuie sa urmam intotdeauna un tipar. Putem sa alegem crini, hortensii, cale, lalele, lacramioare, orhidee, zambile, narcise sau frezii. De fapt, cam orice fel de flori ne plac, fiindca este important sa avem buchetul fix pe placul nostru.

Mie imi plac lalelele si mai ales cele albe, asa ca ma gandesc la un astfel de buchet, insa as prefera si un buchet din flori parfumate, spre exemplu zambile sau margaritari.

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Thank you!